Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

VAMPIRE DIARIES


Να λοιπόν που και σήμερα άλλη μια σειρά θα ξεκινήσει τον νέο κύκλο επεισοδίων της, το Vampire Diaries. Σε λίγες ώρες θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της 3ης season -της για πολλούς αγαπημένης- βαμπιροσειράς του CW. Πρόκειται για 2 αδέρφια ηλικίας κάτι παραπάνω από 160 ετών τον λίγο κακό και είρωνα Ντέιμον και τον ελαφρώς συντηρητικό και υπερπροστατευτικό αδερφό του Στέφαν που ερωτεύονται την ίδια κοπέλα, την Έλενα. 

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Γενικά μέσα σε 2 κύκλους η σειρά έχει δείξει ένα σωρό πράγματα και χαρακτήρες, άτομα που πεθαίνουν και ξαναγυρνάνε μετά από 2-3 επεισόδια πίσω στη ζωή και όλα αυτά σε ένα teen drama περιβάλλον. Βρικόλακες, μάγοι και μάγισσες, απόγονοι, λυκάνθρωποι και πόσοι άλλοι δίνουν το παρόν σε κάθε επεισόδιο. Από ηθοποιία θα έλεγα πώς δεν θα δείς και πολλά πράγματα, αλλά από οφθαλμόλουτρο άλλο τίποτα. Σίγουρα όχι η καλύτερη σειρά αυτού του είδους, καθώς πάντα υπάρχει και το True Blood αλλά σίγουρα περνάει η ώρα ευχάριστα.


Οι πρωταγωνιστές είναι κυρίως τα 2 αδέρφια (Ian Somerhalder και Paul Wesley ) καθώς και η Ελένα (Nina Dobrev) . Από πού μπορεί να τους ξέρεις? Ο ‘Damon’ είχε παίξει τον Boone για 27 επεισόδια στην γνωστή σειρά LOST, ενώ τον ‘Stefan’ από διάφορα επεισόδια CSI και 24.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου