Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

CRAZY STUPID LOVE.



Τι μπορείς να κάνεις όταν ο 25χρονος γάμος σου καταρρέει μπροστά στα μάτια σου, και εσύ είσαι πολύ κοντά στον πάτο? Όπως λένε, το καλό με το να πιάνεις πάτο είναι ότι μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας. Αυτό βλέπουμε στην νέα ταινία Crazy Stupid Love που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους την προηγούμενη βδομάδα στην Ελλάδα.

Ο Καλ Γουίβερ (Steve Carrel) τα έχει όλα. Παντρεμένος με τον παιδικό του έρωτα, παιδιά, ωραίο σπίτι και καλή δουλειά, μπορούμε να πούμε πως είναι ένας «βολεμένος άνθρωπος». Τι γίνεται όμως όταν του ανακοινώνει η γυναίκα του Έμιλι (Julian Moore) πως τον απάτησε και θέλει διαζύγιο. Κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσει την ζωή του απ την αρχή.

Μεγάλη βοήθεια είναι ο Τζέικομπ Πάλμερ (Ryan Gosling) ο οποίος είναι ο πλέον ιδανικός να τον βοηθήσει να ορθοποδήσει. Ο Καλ δεν έχει βγει σε ραντεβού εδώ και δεκαετίες και περνάει τις μέρες του σε ένα τοπικό μπαρ. Εκεί θα γνωρίσει τον "αβανταδόρο" Τζέικομπ που θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Καλ και θα του ανοίξει τα μάτια: θα φλερτάρει με γυναίκες, με πιει αντρικά ποτά και θα του δώσει στυλ.

Έτσι σιγά σιγά ο Κάλ θα αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση και θα μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο ο οποίος είναι σε θέση να μπει πάλι στο παιχνίδι. Τι γίνεται όμως όταν ο Τζέικομπ ερωτευτεί την Χάνα (Emma Stone) και θέλει πλέον να δεσμευτεί? Σίγουρα το παρελθόν του δεν θα είναι μεγάλη βοήθεια.

Αστείες καταστάσεις, γέλιο, καλοί ηθοποιοί, ωραίο σενάριο, πολλά μπλεξίματα και κάπως έτσι περνάνε 2 ώρες στο σινεμά πριν καλά καλά το καταλάβεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου