Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

RINGER




Φτάσαμε λοιπόν στη 2η βδομάδα του Σεπτέμβρη, και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ξεκινούν πάλι οι αγαπημένες μας ξένες σειρές. Πρώτη σειρά που έκανε την πρεμιέρα της είναι το RINGER από το τηλεοπτικό δίκτυο CW. Πρωταγωνίστρια η γνωστή σε όλους μας Μπάφυ η Βαμπιροφόνισσα (Buffy the Vampire Slayer) Sarah Michelle Gellar, η οποία παίζει 2 ρόλους. Ας το πάρουμε απ την αρχή.
Η Μπρίτζετ είναι μια νέα κοπέλα που είχε την ατυχία να είναι μάρτυρας σε μια δολοφονία. Πρώην στρίπερ και αλκοολική αποφασίζει να βοηθήσει την αστυνομία στην δολοφονία για να μην πάει φυλακή για το 2ο ‘’επάγγελμα’’ της. Όταν όμως αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει η ζωή της ξεφεύγει από την αστυνομική επίβλεψη και συναντιέται με την δίδυμη αδερφή της Siobhan και αποφασίζουν να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο καθώς είχαν να συναντηθούν χρόνια.
Όμως η Siobhan πνίγεται-αυτοκτονεί, και η Μπρίτζετ παίρνει τη θέση της για να γλιτώσει απ όλα τα προβλήματα της. Έτσι πάει στη Νέα Υόρκη, παίρνει την θέση της αδερφής της και ζει πλέον με τον ‘’άντρα’’ της, την κόρη του και γνωρίζει και την καλύτερη της φίλη. Όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, προκύπτει μια εγκυμοσύνη, απιστίες και στο τέλος η ζωή της Μπρίτζετ θα βρεθεί και πάλι σε θανάσιμο κίνδυνο.
Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι η Μπρίτζετ, ο σύζυγος, η καλύτερη της φίλη, ο άντρας της, και ο πράκτορας του FBI που την αναζητά. Υποσχόμενη σειρά, καλοί ηθοποιοί, ενδιαφέρουσα υπόθεση και πολλές ανατροπές. Αυτό είναι το RINGER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου