Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Κι όμως ένας θάνατος μπορεί να είναι και ένα πολύ αστείο γεγονός όσο μακάβριο και αν ακούγεται. Αυτό θέλει να αποδείξει μια ξένη ιστοσελίδα με χαρακτηριστικό τίτλο: "Τα βραβεία του Δαρβίνου" (Darwin Awards). Ως γνωστόν ο Δαρβίνος ανακάλυψε πως ο άνθρωπος προέρχεται από τους πιθήκους. Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί τους δίνουνε βραβεία.. Βραβεία τους δίνουνε που πεθάναν χωρίς να προλάβουν να διαιωνίσουν το είδος και άρα την βλακεία τους. Σας φαίνεται σκληρό; Διαβάστε παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!

Κάποτε ήταν δύο φίλοι σε ένα βουνό στην Αμερική και έκαναν σκι. Τα πράγματα πήραν τραγική τροπή όταν ο ένας εκ των δύο παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα και έπεσε στο γκρεμό. Για καλή του τύχη, κατάφερε την τελευταία στιγμή και κρατήθηκε με το ειδικό του τσεκούρι. Ο φίλος του από την άλλη, που δεν είχε ορατότητα, τον φώναξε. Ο φίλος του έσπευσε να τον ενημερώσει πως είναι καλά. Τότε, προφανώς επειδή θεώρησε πως είχε πλάκα και όλα ήταν μια χαρά και ασφαλές, πήρε φόρα και πήδηξε! Βέβαια σκοτώθηκε. Φανταστείτε απλά τον φίλο του που περίμενε την βοήθεια του!

Πριν κάποια χρόνια στην Αμερική και πάλι ήταν ο εγγονός στο σπίτι της γιαγιά του, ο οποίος έπαιζε με μια χειροβομβίδα αντίκα από την εποχή του πολέμου. Κατά λάθος, ενεργοποίησε την βόμβα και από φόβο μην τον πάρουν είδηση, έβαλε την χειροβομβίδα ανάμεσα στα πόδια του. Έχασε ένα χέρι, μισό πόδι και φυσικά τα γεννητικά του όργανα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο του δόθηκε το συγκεκριμένο βραβείο, παρά το γεγονός πως έζησε, επειδή δηλαδή δεν θα μπορέσει να αναπαραχθεί.

Σας φάνηκαν αστεία; Διαβάστε περισσότερα στο Darwin Awards

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου