Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

BRIDESMAIDS



Τι γίνεται όταν η σχεδίαση της καλύτερης μέρας της ζωής σου, η μέρα του γάμου σου, προκαλεί τεράστια προβλήματα, μπελάδες και πονοκεφάλους στην για χρόνια κολλητή φίλη σου και μελλοντική κουμπάρα; Αυτό είναι το θέμα της ταινίας BRIDESMAIDS, η οποία προβλήθηκε στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι.

Η Άννι είναι μια γυναίκα στα 30κάτι της η οποία ζει με τον συγκάτοικο της και την αδερφή του, δουλεύει σε ένα κοσμηματοπωλείο καθώς το ζαχαροπλαστείο που είχε δεν έφερε κέρδη και συν τοις άλλοις, την παράτησε και ο φίλος της. Πλέον έχει μια περιστασιακή σχέση με τον Ματ (Jon Hamm) (ο γνωστός Don Draper του Mad Men) και σανίδα σωτηρίας της η κολλητή φίλης της Λίλιαν.

Όταν όμως η Λίλιαν αρραβωνιάζεται και κάνει την Άννι κουμπάρα της, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Επίσης κουμπάρες είναι η αδερφή του γαμπρού, η ξαδέρφη της Λιλιαν, μια συνάδερφος της και η νέα φίλη της, Έλεν, η οποία παίρνει τον ρόλο της κουμπάρας υπερβολικά σοβαρά.
Χιούμορ, κωμικοτραγικές καταστάσεις, νεύρα, και παρεξηγήσεις συνθέτουν μια φοβερή υπόθεση που θα κάνει ακόμα και τους πιο δύσκολους να λιώσουν στα γέλια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου